Uppgift: omaperäisesti koristeltu viinilasi

Jag skall idag på en fest där det nämndes att alla gäster skall ha med sig ett vinglas som man själv har dekorerat. Jag funderade då en stund över möjligheterna här  – det är ju en pysslares drömuppgift! :)

Nåja, som det alltid går så märkte jag nu att oho, jag måste åka om 2h, hmm… Så plockade jag ett av våra picnic vinglas i plast (alltid bra!) från hyllan och tänkte att jag kan ju virka en liten ring runt foten så syns det att det är mitt glas.

Tydligen har jag problem att sluta :)

En rolig övning i improvisationsvirkning.

Nåja, som bilden visar så kunde jag inte sluta vid första varvet! Nu kommer jag åtminstone inte att frysa om fingrarna då jag håller i glaset ikväll ifall det blir kallt på senare timmar. Förskräckligt fult blev det nog i mina ögon, men lite roligt ändå. Det syns åtminstone att det var improviserat haha!

Men nu har jag förskräckligt bråttom med att städa och packa väskan. Om det går någon Arbiskurs nångång med tema “lär dig sluta i tid” så borde jag säkert ta den!! :)

spacer