Pulsvärmare i vit alpaca

Alpaca pulsvärmare, naturvita denna gång

Såhär vintertid kan det bli svalt då man sitter stilla vid sin dator och jobbar. Speciellt ifall det är lite extra kallt inomhus vintermånaderna (detta var det på min förra arbetsplats) kan det vara skönt med lite värmande ylle runt handlederna. Dessa vita pulsvärmare stickade jag åt min vän och förra kollega.

Garnet var samma alpacagarn som jag testade till mina egna blåa pulsvärmare, men hade ett nystan i naturvitt som jag tänkte skulle falla mera i min väns smak. Då hon har väldigt sirliga handleder gjorde jag dessa någon centimeter smalare för att de inte skulle snurra runt på handen.

alpaca_pulsvärmare3

Dessa var nästan vackrare i vitt då spetsdelen tittade fram under ärmen

alpaca_pulsvärmare1

Snabba och roliga att göra :)

spacer

Leave a reply

Är du robot eller människa? *